Συστήματα εστιών με απορρόφηση BORA

Το τέλος της κανονικότητας!

Αυτό είναι το όραμά μας. Από την ίδρυση της BORA πριν 15 έτη, σκοπός μας είναι η αμφισβήτηση των συμβιβασμών που κάνουμε στη ζωή μας. Φέρνουμε την επανάσταση στην κουζίνα, καθιστώντας τη χώρο χαράς και απόλαυσης με εντελώς νέες δυνατότητες. Η περισσότερη ελευθερία, η ομορφιά, η λειτουργικότητα και η υψηλή απόδοση, ορίζουν πλέον την κουζίνα ως τον κεντρικό χώρο του σπιτιού. Με λίγα λόγια, την αναδεικνύουν ως το μέρος για εκπληκτικές εμπειρίες. 

Για να πραγματοποιηθεί το όραμά μας, έχουμε πρόσφατα επεκτείνει τη γκάμα προϊόντων μας. Μετά την επιτυχία των συστημάτων εστιών με απορρόφηση BORA, η φυσιολογική εξέλιξη είναι ο επαγγελματικού τύπου φούρνος για οικιακή χρήση. Ως πρωτοπόροι στις ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας, έχουμε εξολοκλήρου ανα-προσδιορίσει την έννοια του φούρνου. Ο X BO συνδυάζει τις λειτουργίες συμβατικού φούρνου, φούρνου ατμού και συστήματος εξαγωγής των οσμών, σε μια ολοκληρωμένη συσκευή που δεν μοιάζει με καμία άλλη – μια ακόμη πρωτοτυπία της BORA.  

Κατηγορίες προϊόντων

Εμπειρίες BORA

Ας μιλήσουμε για κουζίνες, αρχιτεκτονική, design, αθλητισμό και καλό φαγητό! Ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή, για κάθε θέμα που σχετίζεται με τη BORA και το χώρο της κουζίνας.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

(μετάβαση στη διεθνή ιστοσελίδα)

“ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΙΔΑ”

(μετάβαση στη διεθνή ιστοσελίδα)

ΑΠΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΙΚ ΝΙΚ

(μετάβαση στη διεθνή ιστοσελίδα)

PASTA PARTY – NOODLES  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ

(μετάβαση στη διεθνή ιστοσελίδα)